Vepřový bok na černém pivě a jalovci

125 Kč
S DPH

Výrobek získal ocenění Regionální potravina Plzeňského kraje v roce 2024

Složení : 

  • vepřový bok  95%
  • černé pivo  3%
  • česnek
  • sůl
  • koření
  • jalovec 1%

Masný výrobek - polokonzerva

Uchovejte do 20°C, po otevření do 8°C a spotřebujte do 5 dnů

Pasterováno

Minimální trvanlivost 7 měsíců

 

Výrobce : Josef Vanický, Předenice 94, 332 09 - Potěšení ve skle

Počet
Přidat do oblíbených

Uzávěrka objednávek pro tento týden je do pondělí 20:00
Toto zboží Vám doručíme: pátek 26.12.
O obchodě: Potěšení ve skle
Produkt: 1
Datum vytvoření: 16.10.2025
Kontaktujte obchod
999 ks

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Dostupnost: 5 Skladem

Maso na guláš ze šumavského divočáka chlazené

Z ručně krájeného masa z divočáka připravíte v kombinaci s různými druhy koření a případně i různými druhy zvěřiny minimálně 100 druhů gulášů a jiných vyvážených a kulinářsky zajímavých pokrmů.    

Vhodné na guláš, mletí nebo ragú.

Jedno balení váží přibližně 1kg

Dostupnost: 5 Skladem

Maso z daňka ze šumavských hvozdů chlazené

Daňčí kýta má nezaměnitelnou chuť, a proto ji doporučujeme k rychlé úpravě na pánvi nebo vytvoření znamenitých omáček s příchutí „ lesa a koření“.

Vhodná na pečení, dušení, případně řízky nebo steaky.

Jedno balení váží přibližně 1kg