Vepřový bok na černém pivě a jalovci

Kč125
Tax included

Výrobek získal ocenění Regionální potravina Plzeňského kraje v roce 2024

Složení : 

  • vepřový bok  95%
  • černé pivo  3%
  • česnek
  • sůl
  • koření
  • jalovec 1%

Masný výrobek - polokonzerva

Uchovejte do 20°C, po otevření do 8°C a spotřebujte do 5 dnů

Pasterováno

Minimální trvanlivost 7 měsíců

 

Výrobce : Josef Vanický, Předenice 94, 332 09 - Potěšení ve skle

Quantity
Add to wishlist

Uzávěrka objednávek pro tento týden je do pondělí 20:00
Toto zboží Vám doručíme: pátek 26.12.
About shop: Potěšení ve skle
Product: 1
Date created: 2025-10-16
Contact shop
999 Items

16 other products in the same category:

Availability: 5 In Stock

Maso z divočáka ze šumavských hvozdů chlazené

Hřbet z divokého prasete patří, vzhledem ke své struktuře, k nejšťavnatějším masům a je nejvhodnější k rychlé přípravě pokrmů a grilování. V kombinaci s některou z marinád

jde skutečně o pochoutku. Vhodný na pečení, řízky nebo steaky, výborný na grilování.

Jedno balení váží přibližně 1kg